Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 6 januari 2008

Verkiezing politicus van het jaar volgens D66

“Bij deze verkiezing zal de politicus worden verkozen die volgens D66 het beste heeft gefungeerd in de Leidse politiek in 2007. Tevens zal de prijs voor meest actieve D66 vrijwilliger van het jaar worden uitgereikt.

Met de prijsuitreiking wil D66 aandacht vestigen op vele Leidenaars, politici of niet, die diep in hun hart eigenlijk D66?er zijn. Ook al zijn de genomineerden actief voor een andere partij, toch wijzen hun daden duidelijk op een vrijzinnig liberale inborst.

Deze verkiezing vindt nu voor de tweede keer plaats. Vorig jaar heeft Paul Laudy, gemeenteraadslid voor de VVD de verkiezing gewonnen.

De volgende politici zijn genomineerd:

  • A. Julian van der Kraats (SP).
  • B. Robert-Jan van Etten (PvdA).
  • C. Hans van Egdom (Groen Links).

De winnaar van de verkiezingen wordt vrijdag 18 januari om 21:30 bekend gemaakt op de nieuwjaarsreceptie van D66 Leiden in de bovenzaal van Restaurant Cojico, Breestraat 33 in Leiden. De borrel zelf begint om 20:00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Timo Gubbens, bestuurslid van D66 Leiden, via Timo.Gubbens@D66leiden.nl.”