Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 25 mei 2017

Paul Dirkse verkozen tot lijsttrekker!

De afgelopen weken konden de leden van D66 Leiden hun nieuwe politiek leider kiezen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Met een opkomstpercentage van 30% hebben de leden met ruime meerderheid Paul Dirkse gekozen als hun lijsttrekker.

Er is een goede campagne gevoerd en met Jeffrey van Haaster, Lodi van Brussel, Timo Gubbens en Paul Dirkse waren er vier uitstekende kandidaten.

Paul Dirkse: “Ik wil de leden bedanken voor het vertrouwen in mij om D66 te leiden in de komende verkiezingen. Deze afdeling heeft zoveel kwaliteit en kracht in huis, ik wil met elkaar een koers uitzetten waarin iedere Leidenaar zich uitgenodigd voelt om mee te doen.”

De geboren en getogen Leidenaar is wethouder voor Onderwijs, Duurzaamheid en Sport.

Jeroen Slobbe, voorzitter van D66 Leiden, reageert verheugd: “Ik feliciteer de kandidaten met de democratische, vriendschappelijke en inhoudelijke campagne die ze hebben gevoerd in een verdrietige tijd. Met de keuze voor Paul kiest D66 een Leidenaar met hart voor de stad.

De leden en de inwoners van Leiden hebben de mogelijkheid Paul te feliciteren op vrijdag 26 mei 2017 vanaf 20:30 uur in café De Storm (Pieterskerkchoorsteeg 13).