Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 25 februari 2020

Eric Krijgsman terug in de Leidse raad

Eric Krijgsman vult de vrijgekomen plek door het afscheid van D66-raadslid Lodi van Brussel op. Krijgsman zal tijdens de raad op 2 april geïnstalleerd worden als raadslid.

Eric heeft eerder namens D66 in de gemeenteraad van Leiden gezeten in de periode 2013 tot maart 2018. Hij was toen woordvoerder bereikbaarheid en regio. In die tijd heeft hij zich vooral ingezet om de samenwerking tussen gemeenten in de Leidse regio op een hoger niveau te brengen. Begin 2018 was Eric nog een van de genomineerden voor Leids raadslid van het jaar 2017.

Eric woont samen met zijn vriendin in Vreewijk. In het dagelijks leven is hij werkzaam als Staten- en commissieadviseur en griffier van de Statencommissie Ruimte, Wonen en Klimaat bij de provincie Noord-Holland. Verder trekt hij er graag op uit met zijn racefiets en bezoekt zo nu en dan het theater.