Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 2 april 2020

Een brief van de Leidse fractievoorzitters in deze moeilijke tijd

Het is een bijzondere tijd. Binnen een korte periode is Leiden van een bruisende stad veranderd in een stad van onzekerheid en zorgen. Daarom schreef onze fractievoorzitter Vahit Köroğlu samen met de andere fractievoorzitters van de politieke partijen uit de Leidse gemeenteraad een brief aan alle inwoners.

..

Beste Leidenaren,

Via deze weg een bericht van alle politieke partijen uit de Leidse gemeenteraad samen. Om u te laten weten dat wij aan u denken. Wij vinden het in deze lastige tijd belangrijk om als politieke partijen gezamenlijk op te trekken om Leiden zo goed mogelijk te ondersteunen.

We bevinden ons in een moeilijke tijd die vele uitdagingen meebrengt. Sommigen van u zijn ziek of hebben een dierbare verloren. We wensen u veel sterkte. Anderen van u werken in de zorg en andere vitale beroepen en zijn dag en nacht hard bezig om anderen te helpen. Daar zijn wij u zeer dankbaar voor.

Ook denken we aan iedereen van u, jong en oud, die in deze periode kampt met zorgen die impact hebben op het dagelijks leven. Mantelzorgers, vrijwilligers, ondernemers, alleenstaande ouders, scholieren, zzp’ers, de kwetsbaren, ouderen, kinderen. Van multitasken of geldzorgen tot eenzaamheid en angst: we hebben ieder zo onze eigen uitdagingen.

Het is dan ook mooi te zien dat er al vele grote en kleinere initiatieven zijn genomen door inwoners om elkaar te helpen. Want alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat het leed zo klein mogelijk blijft.

Wij werken er in deze tijd aan om de stad zo goed mogelijk namens u te besturen, vanuit huis zoals velen van u. U kunt ons met vragen of opmerkingen ook in deze moeilijke periode bereiken via telefoon of e-mail. Hopelijk kunnen we u helpen of u op weg helpen. Onze gegevens zijn te vinden op deze website onder het kopje Raadsleden.

We denken aan u en hopen u snel in goede gezondheid weer te mogen ontmoeten.

Fractievoorzitters gemeenteraad Leiden