Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Algemene Afdelingsvergadering en Stadscongres

Zaterdag 10 oktober 2020 in Leiden

Op 10 oktober vindt het Stadscongres van D66 Leiden plaats en zal er een Algemene Afdelingsvergadering zijn. De AAV wordt bijeen geroepen met onder meer de bedoeling om een besluit in stemming te brengen om de afdeling uit te breiden met het gebied van de gemeenten Leiderdorp, Zoeterwoude en Voorschoten.

Naar aanleiding van de AAV die op 23 augustus jongstleden is gehouden en waarin er positief is gereageerd vanuit de afdeling op het voornemen om de D66 afdelingen Leiden, Leiderdorp-Zoeterwoude en Voorschoten te laten fuseren tot één regionale afdeling, wordt de AAV van D66 Leiden bijeengeroepen.

De agenda, inclusief de voorgestelde besluiten, tref je hier. De notulen van de vorige vergadering tref je hier. De bijlage bij deze notulen tref je hier. Op 10 oktober zal ook het stadscongres plaatsvinden. Het programma zal binnenkort worden gepubliceerd.

Wij houden natuurlijk rekening met de landelijke actualiteit rondom het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM. Vooralsnog gaan wij er vanuit dat de AAV fysiek kan plaatsvinden. De ruime zal ingericht worden op een manier dat iedereen zittend deel kan nemen op anderhalve meter afstand van elkaar. Wel verzoek ik je om je bij mij aan te melden als je wil komen. Dat geeft een beeld van het aantal mensen dat zal komen. Aanmelden kan via onderstaande button of door een mail te sturen naar secretaris@d66leiden.nl. Bij klachten roep ik je op om thuis te blijven.

Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen of bij nieuwe ontwikkelingen rondom het coronavirus kan het zijn dat de AAV anders vorm zal worden gegeven. Vooralsnog gaan wij er, zoals gezegd, vanuit dat de AAV fysiek doorgang kan vinden.

Wil je wel deelnemen aan de AAV maar liever niet fysiek aanwezig zijn, neem dan ook contact met mij op. In overleg zullen we dan kijken hoe dit het beste vorm kan worden gegeven.

10 oktober

16.00 uur

Speeltuinvereniging Ons Eiland (Kortenaerstraat 61)