Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Brownpapersessie GR2022

Zondag 18 oktober 2020 in Leiden

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 zijn al in volle gang. Tijdens de Brownpapersessies gaan we het hebben over het verkiezingsprogramma, de kandidatenlijst en de campagne. Wat zoeken we ...

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 zijn al in volle gang. Tijdens de Brownpapersessies gaan we het hebben over het verkiezingsprogramma, de kandidatenlijst en de campagne. Wat zoeken we in een raadslid en wat willen we meegeven aan de commissie die het verkiezingsprogramma schrijft?

In verband met de coronamaatregelen vragen we je om je van te voren aan te melden. Dit kun je hieronder doen. We houden ons bij elke bijeenkomst aan de maatregelen van het RIVM en het kabinet. Dat betekent dat we ons houden aan de anderhalve meter afstand en de nodige hygiƫnemaatregelen zijn genomen door de locatie. We vragen je om thuis te blijven op het moment dat je klachten hebt die gerelateerd zijn aan corona, of als iemand in jouw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

18 oktober

15.00 uur

Speeltuinvereniging Ons Eiland
Kortenaerstraat 61
2315TL Leiden