Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Word jij de nieuwe Sigrid Kaag of Alexander Pechtold?

Woensdagavond 27 januari 2021 vanaf 19.45 uur

Overweeg je om politiek actief te worden? En wil je kennismaken met de lokale politiek? Schrijf je dan in voor het DigiCafé Gemeentepolitiek op woensdag 27 januari!

In deze online basiscursus nemen twee ervaren D66 politici, oud-raadslid in Leiden Lodi van Brussel en wethouder Jeanet van der Laan uit Lisse, je mee in de wereld van de lokale politiek onder de bezielende leiding van Liang de Beer

Lodi van Brussel was van 2014 tot 2020 raadslid voor D66 in de Leidse gemeenteraad. Hij hield zich onder andere bezig met het domein Werk & Inkomen. Op 27 januari zal hij een basiscursus gemeentepolitiek geven.

Jeanet van der Laan was raadslid in Lisse en is nu voor D66 wethouder in diezelfde gemeente. Tevens ex-international (voetbal) en ze staat nu op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer van D66. In het Digitaal Café Gemeentepolitiek gaan we met haar in gesprek over haar politieke loopbaan. 

Liang de Beer is voorzitter van het Els Borst Netwerk in de Leidse Regio en lid van de talentencommissie D66 Leidse Regio.

Ben je enthousiast? Meld je dan hieronder aan. Twee dagen van te voren (25 januari) ontvang je dan een bevestigingsmail en link. 

Mocht je al een vraag hebben voor de sprekers, dan kun je die alvast bij de aanmelding toevoegen. We hopen je de 27e te zien!

  • Heb je al een vraag van te voren voor een van beide sprekers? Vul deze dan vast in.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

27 januari

19.45 uur