Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Digitaal Werkbezoek Rosa Manus

Donderdag 8 april 2021 via Teams

Op donderdag 8 april zal een online werkbezoek plaatsvinden met Vrouwenopvang Rosa Manus. Tijdens dit werkbezoek zullen we onder andere het opgehaalde bedrag aan Rosa Manus overhandigen*. Iedereen is van harte welkom om zich aan ...

Op donderdag 8 april zal een online werkbezoek plaatsvinden met Vrouwenopvang Rosa Manus. Tijdens dit werkbezoek zullen we onder andere het opgehaalde bedrag aan Rosa Manus overhandigen*.

Iedereen is van harte welkom om zich aan te melden. Het werkbezoek begint om 20:00 en duurt tot 21:00 uur. Tijdens het werkbezoek zullen we aftrappen met een interactieve quiz, gaan we in op wat Rosa Manus doet en op de ontwikkeling van de vrouwenopvang. Ook zal het gaan over wat je zelf kan doen en hoe je huiselijk geweld kunt herkennen. We maken gebruik van Microsoft Teams (hiervoor hoef je niets te installeren op je computer/telefoon). Je kunt je aanmelden voor het werkbezoek via deze link.

*Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag 8 maart jl. hebben we vanuit het Leids EBN een inzamelingsactie georganiseerd voor Vrouwenopvang Rosa Manus in Leiden. Het streefbedrag is €1000,-! Het geld dat wij hebben ingezameld, willen we ter beschikking stellen voor een uitstapje voor deze vrouwen. Zou je graag nog een bijdrage willen doen? Stuur dan een mailtje naar Leids EBN.

Toelichting: Door de coronacrisis is het huiselijk geweld toegenomen, veel vrouwen (en mannen) zitten hierdoor in een onveilige thuissituatie. Vrouwenopvang Rosa Manus in Leiden is een kleine specialistische organisatie voor slachtoffers van ernstig huiselijk geweld. Zij bieden veiligheid en begeleiding. Het gaat altijd om slachtoffers die te maken hebben met acuut gevaar voor structurele onveiligheid.

8 april

20.00 uur