Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Masterclass Amerikaanse Politiek – Derde bijeenkomst

Woensdag, 26 februari 2020 in Leiden

Net als in 2016 wordt rond de verkiezingsstrijd in de Verenigde Staten een driedelige masterclass georganiseerd met Adriaan Andringa. Deze avond vindt de derde bijeenkomst plaats.

De Amerikaanse verkiezingen zijn weer in aantocht: wordt het nog vier jaar Trump, of wordt het een Democraat? En welke dan? Hoe relevant zijn de Amerikanen nog voor Europa? Deze vragen bespreken we traditiegetrouw met onze master Adriaan Andringa.

Adriaan is auteur van het boek ‘Gevecht om Amerika’ en wordt veelvuldig ingevlogen om de democratische strijd aan gene zijde der oceaan te duiden. Hij is lobbyist, raadslid in Voorschoten en oud-campagnedirecteur van D66.

Er is geen uitgebreide voorkennis vereist. In drie bijeenkomsten op locatie De Leidse Lente (Haagweg 8) bespreken we ‘De Kiezer’, ‘De Campagne’ en ‘De Voorspelling’. De avonden vinden plaats van 20:00 uur tot ca. 22:30 uur, met een borrel na afloop.

We vragen een kleine bijdrage van 10 euro (daarvoor mag je naar alle avonden). Over de betaling krijg je na je aanmelding een berichtje.
Meld je hier aan! En neem vooral je vrienden mee!

26 februari

20:00 uur

Leidse Lente
Haagweg 4
2311 AA Leiden