Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Masterclass: D66 Leergang Zuid-Holland

Maandelijks op woensdagavond in Leiden

De negende en laatste bijeenkomst van de D66-Leergang Zuid Holland gaat over Ontwikkelingen in de democratie. Werkzaam zijn in politiek en openbaar bestuur betekent werken aan het steeds weer passend maken van de inrichting en werkwijze van het openbaar bestuur bij de veranderingen in de samenleving. Als D66'er wil je die natuurlijk kennen, herkennen en er op inspelen.

Masterclass: D66 Leergang Zuid-Holland

Al wat ervaring opgedaan binnen D66 en ben je toe aan een verdere verdieping in de partij, politiek en openbaar bestuur? Dan is de D66 Leergang Zuid-Holland wat voor jou: een serie Masterclasses met 9 maandelijkse bijeenkomsten door top trainers uit de partij. Van D66-ers voor D66-ers.

De aanmelding voor de eerste D66 Leergang Zuid-Holland is inmiddels gesloten. In oktober 2017 zal waarschijnlijk een nieuwe ronde van start gaan. Hieronder vindt u informatie over de lopende Leergang 2016/2017.

Voor wie?
Voor dié D66-leden die de partij al enigszins kennen en/of al politieke ervaringen hebben opgedaan en op zoek zijn naar een functie of activiteit in de partij of het maatschappelijk middenveld die bij hun past. De leergang draagt bij aan politieke vorming en geeft verdieping en inzicht in kernthema’s, gerelateerd aan het gedachtegoed van D66. Ook de inrichting en werking van de partij, de politiek en het openbaar bestuur komen aan de orde. Het volgen van de leergang helpt je bovendien aan een regionale netwerk binnen de partij.

Hoe, wat en wanneer?
De leergang van 9 masterclasses wordt 1x per maand aangeboden´s avonds in zowel Rotterdam, Leiden als Den Haag. De bijeenkomsten in Leiden worden op woensdag gehouden, de eerste bijeenkomst is op 12 oktober, de laatste bijeenkomst is op 31 mei.
In principe meld je je aan voor 1 locatie, in incidentele gevallen is het mogelijk – na overleg – een masterclass op een andere dag in een andere stad te volgen. De masterclasses in Den Haag zijn op dinsdag en in Rotterdam op donderdag.

Ben je geïnteresseerd?
De aanmelding voor deze eerste Leergang is inmiddels gesloten. Meer informatie over de definitieve inhoud, opzet, sprekers en locatie van de leergang vind je op de betreffende opleidingen pagina.

31 mei

Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur

Let op! Gewijzigde locatie: Bovenzaal van Café Einstein, Nieuwe Rijn 19