Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Nieuwjaarsborrel 2020

Vrijdag, 24 januari 2020 in Leiden

Op 24 januari 2020 vindt de nieuwjaarsborrel van D66 Leiden plaats.

2019 is voorbij, en daarmee sluiten we een decennium af. Graag proosten wij met jou op het nieuwe jaar. Je bent daarom van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsborrel van D66 Leiden. Op vrijdag 24 januari 2020 vindt onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel plaats. Vanaf 20:00 uur in Koetshuis de Burcht.

Vrijwilliger van het jaar 2019
Wat voor een jaar was het! Het jaar van twee verkiezingen. Van vier maanden lang, dag in dag uit, de straten op en deuren langs. Van themabijeenkomsten over woningbouw, sociaal-liberalisme en onderwijs. Van inputavonden voor de landelijke D66-koers en politieke cafés door het Leidse Els Borst Netwerk. Dit was nooit gelukt zonder al die vrijwilligers die meededen. Er zijn drie vrijwilligers die we als bestuur extra in het zonnetje willen zetten. Vanwege hun onuitputtelijke energie en inzet voor én achter de schermen. De genomineerden voor Vrijwilliger van het Jaar 2019 zijn (in alfabetische volgorde):

– Isabel van Zijp
– Kees van der Meer
– Max Dijkstra

Gefeliciteerd met jullie nominatie. En nogmaals ontzettend bedankt voor jullie inzet. De winnaar wordt bekendgemaakt bij de nieuwjaarsborrel.

Raadslid van het jaar
Traditiegetrouw wordt tijdens de nieuwjaarsborrel van D66 Leiden ook bekendgemaakt wie het Leidse Raadslid van het Jaar is. Meer informatie over deze verkiezing is te vinden op de website van Sleutelstad.

24 januari

20:00

Het Koetshuis de Burcht
Burgsteeg 13
2312 JR LEIDEN