Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Stadscongres D66 Leiden

Zaterdag 2 december 2017 in Grandcafé de Burcht

Ditmaal niet zomaar een AAV, maar een heus stadscongres in Leiden! Op dit Stadscongres zullen we de laatste besluiten nemen om in maart 2018 weer een klinkende verkiezingsuitslag binnen te kunnen slepen.

Programma

Tijdens het Stadscongres zullen de volgende onderwerpen worden besproken.

Begroting 2018
Verkiezingsprogramma en amendementen
Verkiezing bestuurslid Ledenbinding en activiteiten
Update campagneteam
Presentatie kandidatenlijst
Speeddate met themacommissies
Speeches van onze lijsttrekker Paul Dirkse en een motivational speaker

 

Tevens zullen er fringemeetings plaatsvinden waarin dieper op een onderwerp wordt ingegaan. Het definitieve programma en alle bijbehorende stukken worden 18 november gemaild.

De eerste AAV?
Als je nog niet eerder op een algemene afdelingsvergadering bent geweest, nodigen wij je van harte uit voor een kennismakingssessie om 9:30 uur. Tijdens deze sessie leggen we uit hoe een (stads)congres precies werkt en welke instrumenten er zijn om de besluitvorming te beïnvloeden. We zouden het fijn vinden als je je komst aankondigt via het kaartjessysteem hieronder. Tijdens het congres kunnen we je koppelen aan een ‘buddy’ die je wegwijs maakt op de dag zelf. Interesse? Mail naar stadscongres@d66leiden.nl.

Aanmelden
Wil je erbij zijn? Aanmelden voor het congres is verplicht. De kosten voor dit congres bestaan uit zaalhuur, koffie en thee, techniek en bedragen € 18,- per bezoeker. Omdat we iedereen in staat willen stellen de besluitvorming bij te wonen, is het echter aan jou of en hoeveel je betaalt. Eventuele extra donaties komen volledig ten goede aan de lokale campagne. Meld je uiterlijk 30 november 2017 12:00 uur aan via onderstaande knop. Je kunt hier tevens tot 27 november een lunch bestellen. Dit kan niet meer op de dag zelf.

 

Als je nog vragen hebt, dan willen we je graag aan een antwoord helpen. Mail daarom je vraag naar stadscongres@d66leiden.nl.

2 december

10:30 uur

De Tuinzaal van Grandcafé de Burcht (Burgsteeg 14)