Steun ons en help Nederland vooruit

Amela Halilović

Raadslid Jeugd, Onderwijs & Sport

Leiden

Ik ben Amela Halilovic, 28 jaar en woon nu inmiddels bijna 10 jaar in ons mooie stadje. De keuze viel op Leiden door mijn studie Bestuurskunde, en vanwege de liefde voor de stad ben ik hier gebleven.

De liefde voor de stad is iets wat veel Leidenaren herkennen; de stad is prachtig en het gaat goed met Leiden. D66 heeft afgelopen jaren zijn waarde voor onze stad al bewezen, maar we zijn er nog niet. Een stad moet in ontwikkeling blijven en gericht zijn op de toekomst. Ik wil ervoor zorgen dat we over 10 jaar nog steeds kunnen zeggen dat het goed gaat met Leiden. Hiervoor staat ons nog voldoende uitdagingen te wachten. Het raadslidmaatschap zie ik dan ook als de manier om samen met de stad te werken aan Leiden.

Een van mijn ambities is ook om de lokale politiek laagdrempeliger en toegankelijker te maken. Laat ik dan gelijk bij mijzelf beginnen en hierbij de oproep doen dat jullie mij straks voor allerlei zaken kunnen benaderen.

Naast actief lid voor D66, ben ik lobbyist in Den Haag voor verschillende bedrijven, organisaties en beroepsverenigingen in de gezondheidszorg. In mijn vrije tijd heb ik jaren lang gevolleybald en gevoetbald, maar sinds mijn enkelbreuk doe ik het wat rustiger aan met lesjes in de sportschool. Tot slot ben ik een enorme muziekliefhebber en ga graag op reis.

Meer van Amela Halilović
Ik wil ervoor zorgen dat we over 10 jaar nog steeds kunnen zeggen dat het goed gaat met de Leiden.