Steun ons en help Nederland vooruit

Anneloes Wassenaar

Penningmeester fractiebestuur en woordvoerder omgevingskwaliteit

50 jaar

Leiden

Mijn naam is Anneloes Wassenaar (49) en ik woon samen met mijn man, zoon en dochter in de Merenwijk. Na verschillende functies in het bedrijfsleven ben ik overgestapt naar het onderwijs. Inmiddels werk ik al zes jaar als docent Engels en Nederlands op verschillende ROC’s. Omdat ik graag betrokken ben bij mijn omgeving, ben ik voorzitter van de contactouderraad op obs de Dukdalf, secretaris van de jeugdcommissie van de Leidse Schaakbond en wijkcoördinator voor de jaarlijkse collecte van het Rode Kruis.

Het raadslidmaatschap ligt in het verlengde van die betrokkenheid: invloed op besluiten die mij als inwoner van de stad raken. Mijn persoonlijke speerpunten liggen ook dicht bij huis: de jeugdzorg, een groene & veilige leefomgeving en maatschappelijk bewust ondernemerschap.

Aangezien ik de afgelopen twaalf jaar in behoorlijke mate betrokken ben geweest bij het schrijven van de verkiezingsprogramma’s van D66 Leiden, kan ik zeggen dat onze lijn zeer consequent is. De nadruk ligt nu meer op groen en duurzame ontwikkeling, maar de basisprincipes van regie over eigen leven en ruimte voor persoonlijke keuzes zijn niet veranderd. Daarom kies ik voor D66 Leiden.

Meer van Anneloes Wassenaar