Steun ons en help Nederland vooruit

Francien Zeggelt

Raadslid Bereikbaarheid, Veiligheid & Regio

Leiden

Mijn naam is Francien Zeggelt en woon met echtgenoot Toon Schut sinds 2000 in Leiden. De volwassen zoon en dochter hebben hun eigen levens in Amsterdam en volgen hun moeders politieke pad met kritische interesse.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het publieke domein werk ik met deskundige humor en milde be- en veroordeling en heb daarbij altijd een open oog om niets van de verwondering – die het leven meebrengt – te missen!

De 5 richtingwijzers van D66 zijn mij op het lijf geschreven: vertrouwen, delen, belonen en koesteren is mijn manier van duurzaam leven. Daarnaast altijd open staan voor die ander, dat leidt echt tot harmonieus samenleven met elkander!

Als bedrijfskundige weet ik van veel af en als ik kennis mis, ben ik gewend om me heel erg snel in te werken. Daarnaast is er mijn interesse in alle onderwerpen die er toe doen in de Leidse politiek. Dus ik ben op elk dossier inzetbaar!

En tot besluit van deze introductie zijn met mij de Vogelwijk & Raadsherenbuurt & het Houtkwartier goed vertegenwoordigd in de Raad.

Meer van Francien Zeggelt
Met opgewekte energie sta ik de komende 4 jaar voor partij en stad paraat!