Steun ons en help Nederland vooruit

Susannah Herman

Vicefractievoorzitter, raadslid Zorg, Welzijn & Cultuur

46 jaar

Leiden

Ik ben Susannah Herman en ik woon sinds 1993 in Leiden – ik ben gekomen om Klassieke Talen te studeren, en nooit meer weggegaan. Daar is ook geen reden toe, want ik vind Leiden de mooiste stad van Nederland. Ik woon samen met mijn vriend, en we hebben geen kinderen. Ik ben docent Grieks en Latijn op een school in Voorburg. Behalve als docent werk ik ook als cateraar en coach en ben ik een enthousiast museum-, film- en theaterbezoeker. Verder blog én vlog ik. Dit is mijn tweede termijn als raadslid; sinds de verkiezingen van 2018 ben ik ook vice-voorzitter van de fractie.

Als docent geniet ik er elke dag van om in het onderwijs te werken, omdat ik zo iedereen kan helpen om het beste uit zichzelf te halen. Dat geldt natuurlijk ook voor alle inwoners van Leiden. Daarom maak ik mij als raadslid voor D66 graag sterk voor zorg, welzijn en cultuur, omdat ik wil dat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen op de manier waarop hij of zij dat wil. De afgelopen jaren heb ik als raadslid voor D66 Leiden veel bereikt en daarmee bijgedragen aan de groei van Leiden. Maar er is plek voor nog veel meer groei – daar blijf ik me voor inzetten.

Meer van Susannah Herman
Ik wil ervoor zorgen dat iedereen in Leiden zich optimaal kan ontwikkelen, door middel van een ruim aanbod aan cultuur, sport en onderwijs!