Steun ons en help Nederland vooruit

Vahit Köroğlu

Fractievoorzitter, raadslid Financiën

44 jaar

Leiden

Mijn naam is Vahit Köroğlu, 42 jaar oud. Ik ben vader van drie kinderen en geboren in Samsun (Turkije) maar inmiddels al 35 jaar Leidenaar en heden werkzaam als Manager in de Jeugdgezondheidszorg.

Als fractievoorzitter van D66 Leiden en woordvoerder Financiën wil ik mijn professionele ervaring inzetten voor de stad en tegelijkertijd alle Leidenaren laten zien wat D66 voor hen kan betekenen. Als raadslid ben je er immers voor iedereen en spreek je de taal van alle mensen. Door gebruik te maken van diversiteit kan Leiden vooruit!

Leiden is een dynamische stad met een gevarieerde groep bewoners. Bij D66 mag iedereen er zijn, er is ruimte voor alle Leidenaren, met alle culturele achtergronden. D66 gaat bovenal uit van de eigen kracht van mensen. Dat is waarom ik me thuis voel bij D66.

Naast de politiek en mijn werk als manager ben ik eigenlijk mijn hele leven maatschappelijk betrokken geweest – de jeugd (heeft immers de toekomst) vormt hierin een rode draad. Naast deze betrokkenheid hecht ik ook veel waarde aan mijn gezin en familie.

Meer van Vahit Köroğlu
Voor ons Leiden: ondernemend, betrokken, optimistisch.