Steun ons en help Nederland vooruit

Contact

U kunt meedenken en meedoen met D66 Leiden. Denk mee door uw vraag, idee of tip met ons te delen. Of doe mee: word lid en word actief!

Contact

Hebt u een vraag, een idee, een tip? Neem contact met ons op. We zijn nieuwsgierig!

Gaat het over het beleid of de plannen van D66 voor Leiden? Mailt u dan één van de fractieleden (opent in een nieuw venster). Of mail naar de fractiemedewerker. Zij stuurt het bericht door naar de geschikte persoon.

Heeft u een vraag of idee over de vereniging D66 Leiden? Stuur uw bericht naar één van de bestuursleden, of naar de secretaris. Zij stuurt het bericht door naar de geschikte persoon.

Papieren post kunt u sturen naar:
D66 Leiden
T.a.v. de secretaris
Bachstraat 516
2324 HB Leiden

Meedoen

Lid zijn van D66 betekent opkomen voor een democratische, duurzame en open samenleving, waarin iedereen verantwoordelijkheid wil en kan nemen voor zichzelf en zijn of haar omgeving. D66 wil Nederland vooruit brengen, door te investeren in onderwijs en duurzame economische groei.
De fundamentele waarden van onze samenleving zijn vrijheid en gelijkwaardigheid, ongeacht opvattingen, geloof, seksuele geaardheid of herkomst. Door lid te worden van D66 draagt u bij aan een beter Nederland. Nog 10 redenen horen? We noemen ze hier!

Oefen invloed uit op de lijn van D66, zie hoe de partij in elkaar zit en kijk hoe u uw lidmaatschap het beste kunt invullen.
Vul het aanmeldformulier in en word lid!

Word actief lid

Niet alleen contributie betalen en berichten ontvangen, maar ook deelnemen aan de partij? Word actief! Er zijn diverse themacommissies, verbonden aan de fractieleden. Zo kunt u meedenken over het beleid. Ook in de vrijwilligerspool zijn we op zoek naar leden. Zo kan je activiteiten organiseren, mee doen bij de campagne en werken aan de communicatie van de afdeling. Hiermee brengen we D66-leden dichter bij elkaar en maken we van D66 Leiden een bruisende vereniging.

Benieuwd naar wat u kunt doen? Kom gewoon eens langs op een activiteit of borrel (zie de agenda). Of neem contact op met Marjolein Hoogeveen of Hermine Klein.

Help mee met de campagne

Trek een witte jas aan en ga mee naar buiten. Of blijf wat meer op de achtergrond. Iedere bijdrage (ook geldelijk) wordt gewaardeerd. U bepaalt zelf wat uw bijdrage wordt aan de verkiezingscampagne of de permanente campagne (want D66 is niet alleen zichtbaar in verkiezingstijd). Laat ons weten hoe u kunt helpen en doe mee!

Vragen over meedoen?

Eerst meer weten? Neem contact op! Onze afdelingssecretaris Bas vertelt u graag meer.

 

Laatst gewijzigd op 30 mei 2018