Steun ons en help Nederland vooruit

Contact met de fractie

Contact met de D66 fractie tijdens coronatijd

In gesprek blijven met de stad is cruciaal voor de lokale democratie. Normaal gesproken spreken onze fractieleden daarom graag af met mensen in de stad in de vorm van een koffiemomentje. In tijden van corona is dat lastig, maar niet minder belangrijk. Daarom bieden wij nu de optie om onze raadsleden online te spreken in een videogesprek. Ook een online kopje koffie? Loop je ergens tegen aan in deze coronacrisis? Of heb je ideeën hoe we de ‘anderhalvemetersamenleving’ vorm kunnen geven? Vul ons formulier in en we zoeken samen een geschikt moment.

 

 

Algemeen contact

Heeft u een vraag, een idee, een tip? Neem contact met ons op. We zijn nieuwsgierig! Heeft u een vraag of opmerking over het beleid of de plannen van D66 voor Leiden? Mailt u een van de fractieleden met een specifieke vraag of mailt u fractiemedewerker Veerle Verver, zij stuurt het bericht door naar de geschikte persoon.

Papieren post kunt u sturen naar:

p/a Stadhuis
t.a.v. D66 Leiden
Postbus 292
Leiden, 2300 AG

Meedoen

Lid zijn van D66 betekent opkomen voor een democratische, duurzame en open samenleving, waarin iedereen verantwoordelijkheid wil en kan nemen voor zichzelf en zijn of haar omgeving. D66 wil Nederland vooruit brengen, door te investeren in onderwijs en duurzame economische groei. De fundamentele waarden van onze samenleving zijn vrijheid en gelijkwaardigheid, ongeacht opvattingen, geloof, seksuele geaardheid of herkomst. Door lid te worden van D66 draagt u bij aan een beter Nederland. Nog 10 redenen horen? We noemen ze hier!

Oefen invloed uit op de lijn van D66, zie hoe de partij in elkaar zit en kijk hoe u uw lidmaatschap het beste kunt invullen. Er zijn bijvoorbeeld diverse themacommissies verbonden aan de fractieleden, zo kunt u meedenken over het beleid. Vul het aanmeldformulier in en word lid!

Laatst gewijzigd op 8 november 2021